About Me

My photo
welcome to my page..it's a step to my heart.... jinak2 merpati kot (^^ ) very simple person that like newest info...

Thursday, March 15, 2012

live st0ries..









 cakap pasal cinta....


hurm, ni jep la bab yg ku suka sngat nak cer..
up to you nak baca atau tak..
well, bebalik pada st0ry tuu....
mmang membuntukan..kekdg tu smpai rsa  disappointed pun de..
teruk gak kan klu ber cintan-cintun nie..euww!! huhu ni la masalah nyerr...ku ni bkan jenis yg jiwang + romantik ke ntah pape orang gelar..
di sbbkan gaya perwatakan aku mcm tu!! tuk menyeimbangkan hbungan ku selalu larh...dpt mat2 jiwang + romantik ntah ape ke bnda...so hehehe (geli perut) cian dowg taw kne layan giler2 aku...sense of humor jep berlambak...pastu yg ku pelik tu dowg x jg smpai hati nak lepaskan ku...tak taw la knp?? sbb yg ku tngok sowg pu x fhm ku..well scorpio... mcm tu la charactor nyerr... bile da lama2 mcm tu..dowg layan giler aku..aku pun men Zazzss jep perangai dowg..lame kelamaan tmbul pla slh fhm sbb..dowg x fhm aku...1 lg ku lupa nak citer..fasal fb, well biasa larh rmai frenzy2..taw2 jep larh klu da mamat jiwang ni jealous nyerr pun plus2... di situ larh tmbul manyak masalah l0rh!!..x adil larh sbb dowg blh plak layan kengkawan pmpuan dowg... kiter yg bkan milik nya lgi uda di sekat2... ini x bleh, itu x bek..mcm jep dowg bek sngat..hurm pelik larh.. sbb tu la Band Geisha nyanyi lagu Cinta dan benci...

No comments: