About Me

My photo
welcome to my page..it's a step to my heart.... jinak2 merpati kot (^^ ) very simple person that like newest info...

Wednesday, June 6, 2012

to track their secret? how bout from their dream..


inception an opening start to reveal the secret by shared your dream...




anda dpt mengetahui rahsia seseorang melalui mimpi yang tersirat di sebalik ketidak waras nya (unconscious) pemikiran seseorang itu, dengan melihat secara realiti situasi dan bgaimana kejadian itu berlaku dlm mimpi yg anda kongsi, anda kna mati untuk hdup kmbali..mcm mna tu??filem ni ada larh  ckit perasa mcm filem Matrix  & Surrogates..mmang best mesti tngok pnya this Jun in 411(HBO)..mcm promote la pla da..
serius kna tngok, bg seorang yg cpt mnganalisa ssebuah filem mcm ku ni(asyik tngok da blh teka ending) elok larh tngok filem ni best owk!! byangkan anda blh keep 1 folder ingatan/memori kat otak anda dlm 1 bngunan dan blh ulang2 blik ksmua tu dlm skelip mata..hurm blh gila kot klu ku yg bwa wtak ni best tu just keep those buildings with sweet memories larh bkn mcm Leonardo ni.. hehe so got to catch it then make sure you watch the adventure c(=..
see you Assalam..

2 comments:

budoxesquire said...

terbaik kan cita ni mindtwist

Ninsay said...

yup terbek