About Me

My photo
welcome to my page..it's a step to my heart.... jinak2 merpati kot (^^ ) very simple person that like newest info...

Tuesday, October 30, 2012

Assalam,n salam sejahtera to those who very sweet yg nak jg bca side ku ni,da rupa syarahan x?? [n_n] 
..orang ckp...orang yg suka menulis nie..sowg yg suka berckp jg..kan2..so mksudnya penulis novel tu pun & owg2 sastera smua tu pun  antara owg2 yg     sngat2 ska berckp...tp kan kdg2 kesian jg klu kta ckp tp xda sowg pun yg nak dgr kan2..so that's another good thing about this side kan..kta blh meluah jep pa2 xyah isau da owg nak bca @ x..sbb klu da mcm side ku ni fhm2 jep larh ea..kureng ckit..
well zaman skg, da ssah sngat da klu nak duk mnghadap ngn bff smua, wlau dlm negeri sndiri @ satu kg skali pun mmang ssah nak nmpak batang hdung..jd laman mcm ni jep larh tmpt tuk mngaduh n lepak ngn keng kwn smua...ksian kat remaja skg..smpai ssah nak cri kwn yg sebenar2nya..






No comments: