About Me

My photo
welcome to my page..it's a step to my heart.... jinak2 merpati kot (^^ ) very simple person that like newest info...

Thursday, June 13, 2013

Under a different worLd..

Assalam smua,
agak b'kurun da ku x buka pintu blog nih..semak d penuhi sarang lelabah....nih bru nak bersihkan mna2 sarang yg menyangkut kat dinding2 blog...
segak akhir nih, mang x ckup msa nak wat smua bnda.. mna x nya leps jep blik kja, trus ke dapur..hbs kje dapur bru dpt urus diri..lepas tu mata da x larat nak layan bnda len slain tdur.. Da adat mlm hri kan, penat lg smua.. kekdg x larat da nak mkn.. Ya la da mcm sedap lg tdur bila d bndingkan dgn mkn..Nsib dpt curik ckit msa bila mata da ssah nak lelap..

Hah!! tu dia...
Man of Steel weyh...ku bru jep siap nengok td..
keh3 adik ku sowg tu b'ia nak tngok ku pun lyn jep larh..kmi book tiket smlm tuk 7 seat..tup2 yg dpt dtg 6 owg jep..yer la nak d jdikan ceta ingt nak ajak nephew ku jln2 1B..xtaw lak die daaaa..blik p umah mak long dia..bkn rezeki ko la my nephew..next tym okay..nsib da pnganti die my cozen..yg 1 seat tu lg hangus lesap...

0kay kpd sesapa yg nak taw ceta dia Man of Steel nih, ku blh kupas ckit jep k..yg len p la tngok sndiri bnyak aksi for you guys puas klu nak tngok Zod pnjahat tu kna punch b'tubi2 ku pun gelak msa nih( puas hti)..

Intro-die bnyk psal kelahiran Kal-El(clark kent), yg mna d lahirkan d sbuah planet yg super duper maju tapi dlm msa yg sma sedang melalui proses kemusnahan..Parents superman nih saintis knun..dowg yg reka kemajuan tu, jd tuk memelihara kemajuan tu dri jatuh ke tngan owg jahat (Zod) dowg hntar la superman spaya dpt memelihara bumi..

Ending- Di sbbkan identiti Clark(superman) tlh d ketahui rmai, ssah larh die nak b'gerak sna sni mnjlnkan tugas super hero dia tuh coz sering d perhatikan.. Sbb tu lah knp dia kja jd wartawan,n knp dkt pejabat Lois Lane(yg tu kne tngok).. maka snang larh dia b'smbunyi d tmpat yg dekat dgn informasi semasa A.K.A kat tngah2 bndar Amerika(Daily Planet)..

In my Opinion of Man of Steel-keh3..p la tngok ok..bkn nak promote pun n bkn nak hlang kowg gak..sbb ku rsa guys mang ske tngok..tp gurls agk bowink sbb bnyak cut sna sni, hah sbb tu la jga agk x logik kot!..blh2 Clark p jd nelayan as wat i mean is.. like dis!.. okay dats all.. gud nite peeps..Assalam.


No comments: